diumenge, 8 de març del 2009

UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES

La caravana de la il.lusió d'un poble viu... o.... mort de calor...

Prop d'un mil.lió de salvadorenys/es van sortir al carrer en la festa de final de campanya...on està Wally?

I entre la multitud un vell amic, a partir d'avui som tres, benvingut Bufal!!!
I també us deixem un video que ha costat el seu temps pujar, ah i per cert! Que al final en lloc de tirar cap a Guatemala i Chiapas amb els menorcos que estan tocant flamenquillo pels càmpings, tirem amb el Bufal (flamenquero que s'ha separat del grup) cap a Nicaragua i Costa Rica, deixarem el Nord de Centramérica per la segûent sortida del pais.

Una curiositat per afegir amb la dels koales australians que exploten si mengen molt eucaliptus es aquesta altra de que la gent de per aquí es "xuta" els alacrans, fan que l'alacrà els piqui i pillen un colocón...sí,sí, lo que no inventi l'ésser humà...


"La revolución no se lleva en la boca para vivir de ella, la revolución se lleva en el corazón para morir por ella"

Farabundo Martí

"Si uno cae, es porque alguien tenía que caer para que no cayera la esperanza"

Otto René Castillo (guerriller caigut en combat a Guatemala)

"Toda nuestra acción es un grito de guerra contra el imperialismo y un clamor por la unidad de los pueblos contra el gran enemigo de la humanidad: Los Estados Unidos. En el momento que fuera necesario, estaría dispuesto a entregar mi vida por la liberación de cualquiera de los países de Latinoamérica, sin pedirle nada a nadie, sin exigir nada, sin explotar a nadie"

Ernesto "Che" Guevara

"Lo que hay que salvar ante todo es el proceso de liberación de nuestro pueblo. El pueblo ha emprendido un proceso que ya le ha costado mucha sangre y no se puede echar a perder... Es sangre y dolor que regará y fecundará nuevas y cada vez más numerosas semillas de salvadoreños y salvadoreñas que tomarán consciencia de la responsablidad que tienen de construir una sociedad más justa y humana."

Monseñor Romero de América (bisbe revolucionari del Salvador assassinat pel govern durant la guerra )Acabem d'arribar a La Libertad, un poblet de la costa força turístic, encara tenim la pell de gallina amb tot el que vem viure ahir.
Ací hi estarem 2 dies i potser aprenem a fer surf en el Pacífic, aquí les platges són negres ja que estem en una zona volcànica, et fots a pendre el sol i com la terra és fosca et converteixes en un frankfurt gegant en pocs minuts, ... algú té ketchup o mostassa? ESPECTACULAR!!!
Una altra cosa tan o més divertida que convertir-se en salsitxa alemanya és transformar-se en gamba bullida en un autobús ple fins la bandera. Estem plantejant-nos pujar a un volcà descalços per experimentar noves transmigracions calorífiques. En fi, el pròxim viatge a la Patagònia, que m'han dit que a l'hivern pots convertir-te en cucurutxu.

Acabem aquest missatge multimedia totalix felicitant a totes les DONES TREBALLADORES DEL MÓN i molt especialment a les nostres MARES i AMIGUES !!!

CANYA AL MASCLISME !!! TOTS ELS DIES SÓN 8 DE MARÇ !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada