diumenge, 29 de març del 2009

ENS VEIEM DIMECRES!!!







Aquest dimecres ja serem a Berga gent! Després del viatge més llarg mai fet en bus de la nostra curta encara vida, més de 50 hores des de Nicaragua fins a Cancún fent nit a San Salvador i a Tapachula (Chiapas) i disfrutant d'un recorregut per tot l'estat de Chiapas (Comitan, Cuathemoc, Comalapa, San Cristobal De Las Casas, Palenque, etc) vem arribar amb molt mal d'esquena i les cames encarcarades a Cancún.
La ciutat en sí és pitjor que Lloret de Mar però amb gent de pasta i no inserso. Estem en un hotelet de mala mort dels primers que es van construîr ara fa 50 anys, quan es va fundar Cancún - això sí que es tenir història!- on paguem 5 $ per nit i ahir vem anar a veure una de les set meravelles del món mundial: Xixen Itza (la boca del riu subterrani dels bruixots de l'aigua en maia) i ens vem banyar en un riu subterrani, i ès que es veu que la península del Yucatan ( en maia, no entenc res del que dius, dirigit als espanyols quan van arribar) és com un formatge de gruyere de roca calcària emergit de la mar per la caiguda d'un meteorit fa milions d'anys...ESPECTACULAR!!
Vaja, que avui marxem cap a Madriz i ens hem encarregat que aquest accidentat i desastrós viatge acabi amb bon regust de boca. Arribem dimecres a les vuit del matí a Barcelona amb un avió de vueling.



FINS ARA COMPANYS/ES, FAMILIA!!

3 comentaris:

  1. Hola als dos,

    Coi em sap molt de greu que us passés tot allò, quina putada. Ens veiem molt aviat!!
    Salut i ànims. Alex

    ResponElimina
  2. Uii..jo ja tremolo en pensar en la vostra benvinguda,perqué no la farem durar 1 mes oi?jeje molt makissims ens veiem dimecres!!!
    Per cert hi ha premi pe'l guanyador de la vostra enquesta?jijijij salut!!

    lete

    ResponElimina
  3. ja tinc ganes de trobar-nos. De moment he posat el patxaran en fred per lo que pugui ser

    ResponElimina