divendres, 20 de març del 2009

UNA DE VOLCANS

Avui ha estat un dia que es recordarem durant anys, i és que hem pujat un volcà caminant amb una taula de fusta i ferro a l'esquena mès de 20 km. i ens hem tirat com si es tractés d'un trineu des del cap de munt .


Ens hem llevat a les 6 del matí, hem anat a l'autobus però el bus que anava cap a Rota, indret des d'on es fa el cerro negro, no s'ha presentat ja que ahir el xofer va fer uns quant ¨roncitos¨, així que hem anat amb un altre bus que ens ha deixat a 10 kms, hòstia santa quin bus ple de penya i articles varis que portaven cap a les comunitats tipus ciment, uralita cistells inmensos, i això que no hem trobat bolets per ací, en fi, un camí de carro i horeta de bus que ens deixa al mig del no res. Hem tingut que patejar durant 2 hores sota un sol de justicia fins el peu del volcà, on ens han llogat la taula per lliscar i s'ha afegit un guia del parc natural per la voluntat. Ens ha explicat curiositats de la fauna i flora del paratge mentre ens acostàvem al cim, desprès d'una horeta i mitja més en la qual casi esdevenim roca metamòrfica en un mar magmàtic de lava. Hem arribat a l'espectacular cràter fumejant del cerro negro. Després de rercuperar l'aire, ens hem tirat a tota hòstia per la vessant més dreta del cerro i a flipar. Ja ensenyarem el video que hem fet amb el mòbil, doncs tenim problemes amb la càmara.


Després hem tornat al centre d'interpretació ens han preparat dinar, hem fet unes birretes, hem vist el centre de recuperació de la iguana, dos serps de cascabell,... i s'ens han donat les 5 de la tarda xerrant amb en Flavio i en Emir - una genteta super maca amb un projecte comunitari autogestionat per protegir la zona i autoocupar-se - ja ens hi hauriem quedat uns dies, ja... Finalment, ha vingut un 4x4 d'una excursió de gringos i ens hi han enxufat gratis per tornar a León. Aquesta nit concertillo de música revolucionària amb el grup Amalgama i a disfrutar fluint, que a la vida passen coses que s`han de saber gaudir.



SALUT I AMUNT LA REVOLTA DELS ESTUDIANTS CONTRA EL PLA BOLONYA!!!!

PROU IMPUNITAT ALS GOSSOS D'EN SAURA!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada