dissabte, 7 de febrer del 2009

Comandant en cap...Elisa Castro Rus



M'he equivocat de foto, imagineu cascada, d'acord?




Una passejadeta per saber que es l'estressssssshhh...suave..







Arre tatanito ...









Carall sagal quin esmorzar...









EI XENT ESTIMADA!!!
Estem de nou a l'Habana patint les arpies de tota Cuba, el Guillem va amb una navalla a la butxaca acariciant-la tota l'estona...no es facil asere!!! Avui marxem cap a les zones turistiques i encara que ens surti per un ull de la cara el que volem es viure una estoneta tranquils, la revolucio s'enfonsa aqui pero emergeix un A.L.B.A. en la foscor comandada per Correa i Chavez. Trobem a faltar els esmorzars al mercat, les cervesetes a l'ate, els dinars a l'hostalet i la vostra impagable companyia...i aixo... que nomes duem tres setmanes, avui si que crec que podrem penjar unes fotos... Ah!!! Qui vulgi postaleta que posi la seva adressa a comentaris. S'us estima pastorets/es!!!





Aixo del internet es tan dificil sagals.... Portem gairebe una hora intentant penjar fotos i no ens en sortim... EI QUE SI QUE HI HAN FOTOS, SUAVE QUE TU DAS!!!


Seguirem agraint amb totes les nostres forces que ens informeu com estan els nostres estimats fills peluts en Durruti, na Daina, na Lluna, gracies per estar per ells...

4 comentaris:

  1. Hola Guillem i Eli, per les fotos sembla que avui no teniu fred, una llagosteta si que me la menjaria.

    Si podeu neu al cabo Seitia no es massa turístic i es una passada, també estar Guardalavaca molt turístic pro es al lloc mes bonic que he vist, en quan a corals, hi ha de tots colors i solament amb ulleres.

    ResponElimina
  2. hola nanos, si podeu dieu-me un e-mail on escriure-us i m'explaiaré més, però resumint: ha nevat varies vegades més, la última ahir (3 cm.), però vaig amb rodes de contacte i les cadenes només les poso pel gel (cada 2 o 3 setmanes). la daina molt guapa, li encanta la neu, s'hi revolca i se la menja, i quan puc la porto a caminar. intentaré penjar una foto al correu que m'envieu. Aquest any al port del comte hi ha més de 2 metres de neu, el pirineu sensacional com sempre, i ja cal que et posis en forma que el jordi i el lete són alpinistes amb reserves...hem de tornar a fer cims nano. La política municipal bé, tenim els dos millors regidors dels països catalans. I posats a fer país, entreu a la pàgina dels bastoners i veureu el bolo de la bisbal, va anar molt bé, i el concurs de calçots...en fi, vaig menjar-ne 110 i vaig quedar penúltim. Els pròxims mesos cop de garrot tenim vàries actuacions, i notícia d'última hora, els mossos han prohibit el concert de non servium a campdevànol, on vam actuar la setmana passada! El patilles està content... Els de l'hostalet molt bé i per l'Ateneu, ja saps, molt bé però es troben a faltar les festes temàtiques i les de despedida. El jordi ja és oficialment el rei de les nits berguedanes, i t'esperem eli per fer la festa de benvinguda al niu. Bé ja seguiré informant per correu.
    Cuideu-vos molt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Nois, quin esmorzar de llagosta, això ni el Benach ho aconsegueix. Disfruteu que això per les fotos sembla ben maco. Ens veiem per l'Internet. Salut

    ResponElimina
  4. aupa Guillem i Eli! q wapes les fotos i que wapus esteu vosaltres.

    El pelut Durruti esta fort, eh. Va còrrer un munt l'altre dia per la muntanya. Mon pare li va fent les cures de la pota. Quan faci més calor crec q li treurem la densa massa de pèl. Que us sembla?

    la postal me l'ha podeu enviar al GER? Entitat cultural i esportiva GER. C/ del pi, 25 . Sant Pere de Ribes (garraf). 08810 Països Catalans.

    ara és CARNAVAL i a Ribes ens disfressem de la REvolución cubana, està clar que ens emburratxarem a base de cobates d'Havana!! Ja us explicaré.

    Disfruteu el camarón akests q mengeu!
    salut

    ResponElimina